Compañía: Atlántica Agrícola

Industria: Agricultura

Descripción de la compañía

Atlántica Agrícola és una empresa familiar situada a Andalusia, formada el 1987 com a fundament de la seva pròpia tradició en l’agricultura. Des de llavors, s’han compromès a oferir als seus clients productes naturals i nutritius, amb un aire innovador, creant grans oportunitats per a els seus treballadors i l’ambient. El seu objectiu és servir als clients amb productes saludables, de qualitat i amb el màxim grau de satisfacció.

Atlántica Agrícola s’esforça per mantenir un alt nivell de qualitat en l’elaboració dels seus productes, combinant neteja i seguretat, assegurant-se que tots els productes compleixen correctament les normes de qualitat alimentària, ambiental i sanitària. A més de la seva compromís amb la qualitat, estan fidels a la producció sostenible i creen oportunitats de desenvolupament als llocs on estan ubicades les seves plantes.

Atlántica Agrícola és un dels líders mundials en el sector alimentari i ofereix als seus clients una àmplia varietat de productes, des de fruites i verdures, fins a productes a base de cereals i làctics, els quals són ideals per als públics més exigents. A banda, realitzen estudis de mercat per entendre millor les necessitats dels seus clients, oferint-los un servei òptim i assegurant-se que els seus productes arribin al mercat amb un bon preu.

Más vacantes en Atlántica Agrícola