Compañía: Factored

Descripción de la compañía

Factored és una empresa tecnològica d’alt nivell. Tenim una àmplia varietat de productes i solucions de software dissenyades per augmentar la productivitat i la competitivitat de les empreses. Factored té com a objectiu proporcionar al client els millors serveis. Treballem tenint en compte els principis de confiabilitat, qualitat i adaptació a les necessitats de cada empresa individual.

Organitzem la nostra oferta de serveis en quatre grans àrees, entre les quals hi ha disseny, desenvolupament, introducció al mercat i suport de post-venda. Per oferir-vos les millors solucions, utilitzem una combinació d’Intel·ligència Artificial, aprenentatge automàtic aplicat i altres tecnologies avançades. Optimitzem el nostre temps perquè els nostres serveis puguin ser lliurats en el termini establert per l’usuari.

El nostre equip està format per experts en tecnologia, programació, disseny web i disseny d’interfícies. Els nostres anys d’experiència ens han donat el coneixement i el coneixement per garantir els millors resultats. Creiem en el treball d’equip, en el respecte al entorn i al personal, i en la transparència en la nostra relació amb els nostres clients.

Más vacantes en Factored